Bayır Ortaokulu

Telefon : 0 338 244 43 10
WEB https://karamanbayir.meb.k12.tr
Adres : Bayır Köyü Merkez/KARAMAN
VİZYON : Okuyan, Araştıran, Akla ve bilime inanan, Üreten ve üretmekten zevk alan, Önce kendine, Sonra tüm insanlığa saygı duyan, Çevresine karşı duyarlı, Paylaşmayı bilen, Türkiye Cumhuriyeti´ ne, Atatürk İlke ve Devrimlerine bağlı, Her biri Mustafa Kemal olmayı hedefleyen, Öğrenciler yetiştiren Bir okul olmaktır.
MİSYON : Biz, Bayır Ortaokulu çalışanları, Öğrencilerimiz varolduğu için buradayız. Bütün çalışmalarımız onlar içindir. Biz birbirimize ve kendimize güvenir, Ortak çalışmaktan zevk alırız. Yeniliğe ve değişime inanır, Her gün daha iyiye ulaşmayı hedefleriz. Biliyoruz ki; İyi yetiştirilmiş her öğrenci, Geleceğimizin garantisidir. Bu sebeple; Öğrencilerimize inanır, güvenir Ve gücümüzü, Sevgiden alırız.
BAŞARILAR : 0

Saatler :
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer
Lojman : Lojmanımız 2014 yılında faaliyete girmiş olup ısınma şekli kaloriferdir. Sayısı:8
Servis :
Ulaşım : Köy servisleriyle ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Karaman Merkezine Bağlı Bayır Köyü
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine 60 km. uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :